God Jul!

God morgon allesammans, och framför allt: God Jul! Åh, jag kan knappt förstå att det redan är julafton. Men nu ska jag dricka klart min varma choklad, och sen ska jag träffa pappa lite snabbt. Sen kring halv tolv åker jag hem till mina kusiner och firar resten av min Julafton där. Julklappar och Kalle Anka, here I come!

Och glöm nu inte barn att skratta åt alla andra länder där barnen måste vänta en dag extra innan de får öppna sina klappar. Tomten gillar Sverige mest, haha. ^^

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s