Min förfärliga dag

Usch, jag har mått dåligt halva dagen – har legat i sängen och skakat, haft ont i magen, mått illa och yrat och mumlat om att jag kommer dö. Men nu mår jag bra igen. Ett långt bad med ansiktsmask och bubblor var allt jag behövde. Och lite tabletter. 🙂

I övrigt har jag suttit som klistrad vid boken “American Psycho” som jag laddade ner till min iPad i somras. Tyvärr har jag inte riktigt haft tid att läsa den på grund av skolan, men nu har jag i alla fall läst ett trettiotal sidor vilket är extremt duktigt då den är skriven på engelska med ett väldigt speciellt språk.


American Psycho är förmodligen den sjukaste bok jag någonsin läst. Jag älskar den.

Tingeling kröp upp i mitt knä och ville mysa.

Nu har jag förutom de andra tabletterna klämt i mig två  Omega 3-kapslar, så jag har äcklig fisksmak i hela munnen. Det är det enda jag har ätit idag eftersom jag har mått så illa.


Så, nu håller jag på att dö av hunger istället för av skakningar och magsmärtor. Win.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s