Dans la cabine d’essayage

Just nu är jag på Nathalie Schutermans 50%-rea. Jag struntar i drömbyxorna — jag vill ha kvalité. Synd bara att min superlyxbudget ligger på 1000 kronor …

Advertisements

2 thoughts on “Dans la cabine d’essayage”

 1. Köpte du något på Schuterman? =)

  Sv. Ja, om jag fick välja så hade ju inte iPhonen åkt i golvet men ska till Telenor nästa vecka där jag köpte den och har ju försäkring vilket är tur så kommer antagligen få ut en ny men vill fråga om det går att lägga till lite istället och få en iPhone 4.

  Tack tack, blev nöjd med allt jag köpte på Schuterman men det blir man ju alltid, hehehhe. Blev supersuper nöjd med kavajen, redan mitt favoritplagg fast jag aldrig använt den, hihi.

  Kram Rebecca

 2. Svar på dina svar, haha:
  1) Haha, jo det är klart att det funkar med strumpbyxor, har använt det mycket under vintern men med dubbla och tjocka strumpbyxor :o)

  2) Nej, verkligen inte i min heller! Gillar inte sådana byxor, tycker looken är så ful med stora byxor och säkert en blus nerstoppad också? Nä, inget för mig men passar ju vissa!

  3) Tror nog det blir en sväng till Hermés affären någon helg eller så köper jag den ¨på Hermés i Paris, ska åka dit på påsklovet, hihi!

  Kram Rebecca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s