Småttis

Nu har jag gjort en jättegod smoothie (eller småttis, som en av pappas arbetskollegor kallar dem). Förut gjorde jag dem hela tiden, men under senaste halvåret har jag av någon anledning skurit ner på dem. Det är dumt, för småttisar är det bästa som finns!

I min småttis har jag …
• en banan
• 1,5 dl hallon
• 3 dl vaniljyoghurt
• 1 dl mjölk

Det blev ca. tre glas.

C’est tres bien!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s