Ny design

Så, nu ska jag ner på stan och kanske köpa något, om jag känner för det. Sen bär det raka vägen ut till Lidingö där jag ska möta min monsterkusin. Tillsammans ska vi spela Nintendo DS, dricka massa juice och äta marabou diskutera världsfreden, lösa svälten i Afrika och fundera lite kring livets frågor i största allmänhet.

Ps. En ny superdesign kommer upp ikväll. Jag vill höra vad ni tycker, och sen blir det utslagning och allt det där och sen bestämmer jag om jag ska använda den nuvarande eller den nya. Spännande va?

Advertisements

3 thoughts on “Ny design”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s