Igår köpte jag …


Jag köpte två saker igår, en Catya-mössa från Nathalie Schuterman (där man för en gång skull blev trevlig bemött, yey!) och ett Camera Connection Kit till min iPad, så att jag kan ladda in bilder till min iPad direkt från min kamera. Då kan jag blogga när jag är ute ensam och spatserar på stan, vilket är i princip det enda jag gör på min fritid (förutom att binda ihop min sovande kusins armar och ben med skärp).

Förlåt Fredrica.

Advertisements

One thought on “Igår köpte jag …”

  1. Brukar du bli dåligt bemött där? 😦
    Det har jag blivit en gång av den lite mörkare tjenen, Marie men jag ÄLSKAR Diana där, hon är alltid lika glad och trevlig mot mig men det kanske är för att jag är en av deras stamkunder, hehehe.
    Men jag ♥ Diana på Nathalie Schuterman ´baby adn child! Haha, kram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s