Presentinslagning

Idag fyller min pappa och min farbror (tvillingar) 40 år, så igår var det lite presentverkstad. Jag hjälpte min femåriga kusin att slå in hennes presenter till sin pappa, och som vanligt när jag har silkespapper och annat pysselmateriel inom räckhåll blev jag alldeles extremt entusiastisk, vilket resulterade i att ett av paketen såg ut som en blombukett snarare än ett paket.

Det är nog något fel på mig …

Bianca var väldigt imponerad av mina superskillz att göra pappersblommor.

Nästan klar …

Färdig! Fint va? Som skapare och designer av denna magnifika inslagning måste jag säga att det är lite synd att den ska rivas sönder och dö.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s