Gummitugg

Förra tisdagen var jag på födelsedagskalas för min kusin. Hon fyllde sex år och har alltså blivit jättegammal.

Till kalaset önskade hon sig ett gummituggregn (jag tänker inte stava det rätt för jag vet inte om det ska vara tre eller fyra g) och det fick hon. Och jag skojade bara om stavningen, självklart vet jag att gummituggregn rättstavat stavas med fyra g. Tugggummiregn.

I alla fall blev det catfight om alla tugggummin (okej, jag erkänner, jag vet att det stavas med tre g: tuggummiregn), men eftersom jag var äldst av barnen och frivilligt tog mig an en tolkning av rollen som stora stygga vargen, var det inga problem för mig att sno åt mig jättejättemånga.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s