Bananmackor

Äntligen, efter flera tusen års väntan har mamma köpt hem mitt favoritbröd. Detta bidrog till att göra min frukost till en mycket angenäm tillställning, i och med att jag faktiskt åt. Jag är väldigt (och då menar jag väldigt) kinkig när det gäller bröd (jag äter inte om det inte är rätt sort), så att äntligen få mitt favoritbröd gör mig jätteglad i magen. Det enda dåliga med brödet är att man behöver skiva det själv, och mamma vägrar hjälpa mig, för då tror hon att jag aldrig kommer lära mig att klara mig själv. Men som tur är har vi en jättebra ny brödkniv, så skivorna blir inte längre tre centimeter tjockare i ena änden.

Jaja, såhär gör jag min delikata frukost:


Först tar jag fram världensbästabröd — Saltå Frukt Bröd (sär skrivning).


Sen skär jag upp två RAKA skivor med en BRA brödkniv.


Och så rostar jag dem och dränker dem i Bregott (vi har inte råd med riktigt smör).


Efter detta kommer det bästa: på-längden-skivad banan.


Blandar ett glas O’boy (idag blev det varm).


Klart!

Efter allt fotande hade jag ungefär fyra minuter på mig att äta. Yay for me! Det var i alla fall gott. (^o^)/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s