Max und Moritz zkaa döödaz!


KÖP ALDRIX MAX UND MORITZ! (Den smakar för mycket nötter.)

I morse skrev jag ett oerhört omständigt (nu säger min dator att det stavas omständligt, vilket gör mig oerhört konfunderad, för jag har verkligen  ALDRIG hört ordet omständlig O.o) inlägg om min frukost med bananmackor. Nu ska jag utveckla det hela med lit bakgrundsinformation:

Förut brukade jag alltid ha choklad under bananen, men sedan mamma för några månader sedan bestämde sig för att testa “Max und Moritz” (som är billig och smakar nötter=konstigt) istället för äkta choklad (läs: Nutella) har jag inte haft någon choklad på mina smörgåsar. Det är sorgligt, men det smakar ganska okej ändå.

Det värsta är att mamma vägrar köpa Nutella så länge Max und Moritz-geggan inte är slut. Bo-ho on you.

Äkta ska det vara (jag dregglar när jag tittar på bilden).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s