Nu har jag klippt Frasse

Pälsmonster #1 is in da House…

Åh, vad fin han blev! Det är faktiskt inte så svårt att klippa en hund själv som många tror. Dessutom känner jag att det stärker vår relationYeah, right …

Höjdpunkten måste ändå vara när jag under pausen kom på Frasse med att ha vält plastbehållaren med omsorgsfullt insamlad päls och spritt ut alla tussar över badrumsgolvet – förutom den stora tuss han har i munnen. När han förstår att han är upptäckt verkar han tänka “om jag sitter heeeelt stilla och inte gör några ljud ifrån mig så kan man inte se mig”. Det fungerar sådär. Sen börjar nästa kapitel som i detalj beskriver hur jag försöker bända upp hans låsta käkar för att få ut den där stora tussen, men det tar vi en annan gång. Eller inte.

Advertisements

2 thoughts on “Nu har jag klippt Frasse”

  1. Nej, varför klippa han? Var ju så söt i fluffet ^^
    Menar inte att han blev ful utan, men ja. 🙂

    Och måste säga att du har himla söta kläder! Och älskar dina ben, jättefina!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s