Naturhistoriska Riksmuseet


Idag var vi på Naturhistoriska Riksmuseet med skolan. Vi tittade på evolutionen i stora drag, och skulle svara på frågor om fossil och och sånt. Som tur var blev det lite tid över för mig att besöka och fotografera de andra utställningarna, vilket var bra, eftersom jag tycker om att gå runt för mig själv i gamla, lite dammiga byggnader. Herre Gud vad deprimerande det där låter.

Advertisements

One thought on “Naturhistoriska Riksmuseet”

  1. Ville bara säga att du ställde dina frågor till min frågestund i mitt inlägg ”vill ni ha frågestund” men nu har jag startat frågestund på riktigt så du får gärn a om du vill ställa frågorna i frågestund inläggeet, låter lite otrevlig´nu men det vill jag inte vara, hahahah.
    Kram kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s