Frukostdags


Nu har jag ätit frukost – honungsmackor och hemgjort myntate. Det var som vanligj jättejättegott och min mage skrattar av belåtenhet.

Snart kommer Fredrica hit, så ska vi gosa med Frasse och Tingeling, och efter det ska vi gå och se Burlesque, med Cher och Christina Aguilera i rollerna. Jag upptäckte nämligen att ett par biljetter jag vunnit i en maskeradtävling går ut den sista januari så jag panikade och ringde Fredrica och så bestämde jag att vi ska gå på bio idag.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s