Burlesque


Så, det var kanske typ 50 000 år sedan jag lämnade bion, men jag har varit upptagen med att gömma mig för min kusin Bianca och frossa i mat – hamburgare, nachos, grillad majskolv (just nu ligger min kusin Fredrica brevid mig och kvider av skratt och ber mig skriva majskorv eller bajskolv, men jag tänker inte sänka mig till den nivån. Inte alls.) på Texas Burger, vid Stureplan.

Hur som helst – Burlesque. Jaa, vad kan man säga … 2/5? Riktigt förutsägbar film, och om man vill se en film med samma tema borde man istället gå till närmaste videobutik och hyra Moulin Rouge som är mycket mer underhållande, och är en riktigt fin kostymfilm.

Så, nu ska jag smita ut ur mitt hemliga tillhåll och äta lite mat.
So long, suckers.
(Förlåt.)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s