Promenadschema

Jag kom just hem från en promenad med Frasse och Tingeling. Det är verkligen mycket roligare att vara ute nu när solen börjar titta fram, och snön håller på att försvinna.

Frasse före promenaden. Han verkade försöka vilja skada mig allvarligt med blicken, eftersom jag utsatte honom för en japansk foto-attack istället för att sätta på honom koppel och marschera ut genom dörren.


Aww, isbjörn. Till skillnad från vad många jag tror heter det inte “Ice bear” utan Polar bear. Bara så ni vet …

Jaja, till saken. Igår gjorde jag ett nytt promenadschema för Frasse och Tingeling. Jag är nämligen oerhört dålig på att hålla reda på när det är min tur att gå ut med dem.


För att göra det lite roligare skrev jag det på franska. Rolighetsmätaren skjöt i höjden. Eller inte.


Som det missförstådda geni jag är gjorde jag dessutom två knappar som man sätter där de små trollen senast gjorde en poopoo. Mamma tyckte att det var en väldigt bra idé, och det tyckte jag också, för det var jag som kom på den och då är det en bra idé.

Advertisements

2 thoughts on “Promenadschema”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s