It doesn’t matter if you love him, or capital H-I-M. Just put your paws up. Cause you were born this way, baby.

När jag hörde Born this way första gången gick jag sönder lite innombords, för allt kändes felfelfel. Det lät inte alls bra. Det var inte så GaGa skulle låta. Men så kom jag på att det är precis så jag känt nästan varje gång Lady GaGa har släppt en låt. Det har varit fel. Men efter ett tag när chocken har lagt sig blir jag förälskad, och kärleken stannar kvar väldigt länge.

Nu kan jag inte få nog av Born this way. Och musikvideon har nog skadat mig lite i hjärnan, för jag är besatt av den. Jag satt som ett litet barn på julafton när jag äntligen fick se den (jag har inte kunnat se den i Tyskland på grund av rättighetstrams på YouTube) och förfasades och förundrades om vart annat i sju långa minuter. Sen bestämde jag att jag älskar Lady GaGa mer än vad jag har gjort någonsin förut.

I’m beautiful in my way
‘Cause God makes no mistakes
I’m on the right track, baby
I was born this way

Don’t hide yourself in regret
Just love yourself and you’re set
I’m on the right track, baby
I was born this way

Visst är texten fin. Det är precis det här som är så fint med henne.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s