Körsbärsblom

Ååh, jag vill se körsbärsblom,men jag har in te haft tid att gå förbi Kungsträdgården och se om där blommar än. Dessutom är jag rädd att jag kanske har missat det. Det vore verkligen alldeles förfärligt tråkigt. Den här bilden är två år gammal tror jag. Tagen med en iPhone. Ganska så fin.

Jag vet att min uppdatering har varit väldigt sisådär senaste dagarna. Jag förklarar varför på onsdag. Ni kommer förstå.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s