i min garderob.

Min kära Fredrica hintade i ett inlägg att jag borde visa lite saker ur min garderob. Det här får vara del ett, med lite mer normala kläder. Sen får jag lov att visa det lite mer ovanliga saker som finns där inne.

Så, till att börja med ser min garderob ut såhär. Sen har jag lite småplock som underkläder och strumpbyxor i min amerikakoffert.

Utanpå garderobsdörrarna hänger två rosa blommiga klänningar på en galge. Den ena har jag vuxit ur, och den andra – den som faktiskt syns – ska jag bära i sommar.

Så har jag en vit- och blårandig klänning med små volanger som är från H&M 2009. Väldigt fin på sommaren.

Jag har en fin sidenklänning från Zara som mamma egentligen köpte till sig, men som jag tog istället.

En lila klänning med överdel i spets. Det är mitt enda plagg från Topshop. Så fort jag får längre hår ska jag börja använda den igen.

Här är en riktigt enkel klänning från Zara Kids, som jag ofta får komplimanger för, fast jag inte riktigt förstår varför. Guess it look good on me… (<– det ska läsas med mystisk tysk brytning för bästa effekt).

Det här är mitt absoluta favoritplagg någonsin, alla kategorier. Det är en klänning från Ralph Lauren som jag fick i New York 2008. Egentligen är den för sjuåringar, då det var den största storleken som fanns. Tyvärr har jag i princip vuxit ur den nu, men bara jag orkar så kan jag lägga ut den en bit.

Det här är en trevlig klänning från Gina Tricot som jag använde hela tiden när jag gick i åttan. Jag har en likadan fast grå, som jag använde nästan lika mycket. Väldigt fina till röda strumpbyxor.

Den här klänningen har jag haft i jättelänge känns det som. Fast det är säkert bara fyra år sedan jag fick den. Den är från NoaNoa och tas fram med jämna mellanrum, både till vardags och till fest.

Åh, min underbara stickade tröja från Jap (Kenzo innan det blev Kenzo). Den har jag använt sönder lite, haha. Den var mammas tills jag stal den.

Den här kappan fick jag också i New York 2008. Jag hade tittat på den med pappa och av ren princip bett att få den. Tyvärr hade vi väldigt bråttom och han tyckte att den var dyr så det blev ett nej. Fast sen ändrade han sig och sa att han hade sett hur mycket jag ville ha den, så gick vi tillbaka och den var min. Extremt förvirrande alltihop.

Den är från Juicy Couture, och jag använder den när jag vill vara riktigt fin. Tyvärr är den idag lite trång över axlarna, men det är inget jag lider av.

Ett par höga sjömansshorts från Zara. Tyvärr lite stora i midjan, men efter ett stort mål brukar de smita åt lite bättre.

Min fina blommiga kjol som jag har i min header. Den är från NoaNoa och passar väldigt fint till brunbrända eller spetsklädda ben.

Så, det var ett urval av saker ur min garderob. Intressant att det nästan bara var klänningar…

Advertisements

2 thoughts on “i min garderob.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s