Smoothie-te-nutella.

Tidigt i morse åkte mamma till Milano i jobbet, så jag får klara mig själv fram till onsdag kväll. Vi får se hur bra jag klarar det. Om jag inte skrivit ett inlägg på två dagar så får ni ringa polisen.

I morse åt jag mina vanliga mackor. Till det drack jag te och en smoothie.

Förvirrad och frånvarande som jag är kunde jag inte hitta te-silen. Det blev lite sådär småjobbigt, men det gick ganska så bra ändå.

Det var en hallon-banan-apelsinjuice-smoothie. Väldigt gott alltihop.

Advertisements

2 thoughts on “Smoothie-te-nutella.”

  1. Hej!

    Jag hittade din blogg när jag googlade på ordet Nutella 🙂 Det är så att vi är några studenter som håller på med ett arbete gällande frukostvanor och Nutella. Då jag såg att du gillade Nutella på mackan skulle vi verkligen uppskatta om du ville svara på några frågor. Vi kommer att lotta ut 4 biobiljetter till en av personerna som svarar.

    Använd länken nedan för att delta!
    http://www.kwiksurveys.com/?s=NJMLGK_d81b3fc9

    Tusen tack på förhand!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s