Sacs Kelly et bracelets en papier d’Hermès

Oui! Oui! Oui!

Så snart jag kommer i kontakt med en skrivare ska så ska jag personligen se till att åtminstone hälften av dessa underbara kreationer är i min ägo. Åh, vad jag älskar Hermès för det här!

Om ni helt självständigt klarar av att klicka på var och en av bilderna kommer ni helt magiskt att få tillgång till en massa alldeles extremt hemliga PDF-filer som ni kan skriva ut och vika ihop till sådana här väskor och armband. 100% provided by Hermès.

Advertisements

11 thoughts on “Sacs Kelly et bracelets en papier d’Hermès”

 1. Haha! Men då är det inte Krister som läser va? Synd i så fall, han läser underbart. Jag känner det nu att jag borde lyssna mer på ljudböcker, det är jättemysigt faktiskt. Betydligt mer tidskrävande dock, då jag är en jävel till snabbläsare.

  Det gör mig jätteglad att höra! Du borde ha kommenterat tidigare, din blogg är ursnygg och jag tvärdiggar den. 😀

 2. sv: Blir jätteglad att höra att du gillar min blogg! =D. Hahaha, Harry Potter i mitt hjärta XD♥

  Btw, din blogg är skitsnygg! Påminner mig om att jag måste designa om min XD. Skitfina bilder har du också! =D

 3. För er som söker bloggen cissmoll.wordpress.com så har den blivit avstängd av anledningar jag ännu inte fått reda på. Nya bloggen är ceciliasjolund.wordpress.com. Välkommen in!

  Tänkte att du kunde vara intresserad, som läst min blogg förr. 🙂

 4. Vet inte om det är något du vill uppmärksamma på din modeblogg men…

  Se det som en kul grej. Det har korats vilka låtar som är bäst i världen. Vilka filmer som ligger i topp. Vilka böcker man ska läsa. Nu tänkte vi kora världens 100 vackraste klackar på http://www.skofetischist.com!

  Kika in hos oss och skriv gärna en rad om det hos dig! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s