Från Paris

Wiiiihoooo, idag fyller jag 17 år! Men nu till någonting helt annat: här är två fina Coca Cola-flaskor som jag fick med hem från Paris.

Carl Lagerfeld for Coca Cola.
Och rosa. Sååå fint.

Advertisements

5 thoughts on “Från Paris”

  1. Hej Pippi! Jag bara älskar din blogg och tycker att den är så snygg! Och jag undrar var får du tag på alla dina bakgrunder till bloggen? Fullkomligt älskar dom! Kram!

  2. Jag menade absolut inget illa med min kommentar, jag hoppas du förstår det. Jag blev väl bara lite (väldigt) avundsjuk i skrivandets hetta. Jag borde ha formulerat mig bättre, förlåt. Och jag tycker att du är ofantligt fin. Ville bara säga det.

    1. Åh, det är jag som formulerade mig klumpigt. Jag tog inte illa upp, men jag blir alltid så ledsen när jag hör från jättefina människor som är avundsjuka på allt för smala människor, så som jag själv. Det är ett förskräckligt ideal, och det gör verkligen ont i mig när jag får sådana frågor. Inte för min skull, utanför människan som ställt frågan, som inte är riktigt nöjd med hur den är. Lyckan sitter som sagt inte i vikten, utan i att acceptera sig själv som man är. Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s