Mulberry-kalender

Såhär lagom till skolstarten är det alltid trevligt med en ny kalender, och i år slog jag på stort.

Och jag gillar det.

fFör när man slår på stort får man hem fina Pippifåglar.

Mulberry.

Agenda. Oak.

Så fint!

Jag köpte min i paris för 330 euro. I Sverige går den att köpa på NK och på Birger Jarlsgatan i Stockholm för 3400 kronor tror jag.

Väldigt intressanta fakta. (Faktiskt.) Fem dagar efter att jag köpt min kalender lossnade ena tryckknappen på utsidan, så jag gick till Mulberrybutiken här i Stockholm, med Pariskvittot i hösta hugg. Det gick hur bra som helst att byta till en hel, men när jag kom hem kände jag att den nya hade mycket torrare och grådaskigare skin. Och dessutom var blixtlåset till innerfickan trögt. Så jag gick och bytte tillbaka till min gamla trasiga mindre än ett dygn senare. Den får åka till England på lagning kanske.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s