Kyckling + fruit shots

I helgen var jag som sagt med min kusin och hennes bästa vän Sofie. De är jättecoola, även fast de är typ fyra år yngre än jag. Det beror nog mer på att jag är barnslig än att de är vuxna av sig. Jaja. Jag har i alla fall en tavla på en zebra bredvid mig.

Vi lagade middag själva en kväll. Kycklingfilé med pesto och pasta. Vi fightades i ungefär mer än en halvtimme över hur vi skulle tillaga denna magiska rätt. Sofie ville göra marinad, Fredrica vägrade låta henne titta i kylskåpet, jag sprang runt och skrek att vi kunde göra jättegod pestokyckling och höll tummarna för att de skulle få intryck av att jag visste vad jag snackade om. Slutligen fick jag bestämma allt, så jag blev nöjd.

Sen blev det lite drama då jag och Fredrica försökte smygpeppra kycklingen medan Sofie dukade, vilket resulterade i att Sofie bar runt formen med kycklingfiléerna under ena armen i väntan på att ugnen skulle bli klar.

Hur som helst blev det très bien (200° + 40min). Supersaftigt.

Efter middagen retirerade vi till loungen (läs: soffan) och drog 9 smoothie-shots var, medan vi skrålade allsköns borgerliga nubbevisor. Allt som allt en rätt så trevlig kväll.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s