One big happy family.

iMac, iPad, iPod Mini, iPod Nano, iPhone 3G, iPhone 3GS, MacBook, iPhone 4 Vit, iPhone 4 Svart, MacBook Air 11″, Magic Mouse och ett tangentbord. 

Advertisements

4 thoughts on “One big happy family.”

    1. Själva bollen gjorde jag av papier maché. Men en skål som form gjorde jag två halvor som jag sen lappade ihop. Därefter målade jag den med väggfärg med kakao i (normalt, eller hur?). Korgen gjorde jag av tapetklister och ett gammalt fint hampasnöre. Där agerade en nagellacksflaska “mall”. Sen det där nätet. Ja, det enda jag vet är att jag använde två snören som jag lade som ett kors. (+) Sen knöt jag liksom bara. Som på bilden, tills det blev ett litet nät. Dubbelknutar. Snörena var fästa på ballongens topp när jag knöt. Sen när nätet var tillräckligt stort fäste jag det i en mässingsring, och sen i korgen. Ungefär. Det är lite svårt att förklara liksom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s