På promenad och lite trasig.

Det är så himla härligt att vara ute med vovvarna i det här vädret. Soligt, klart och lagom kallt.

Och av någon outgrundlig men ack så underbar anledning finns det fortfarande en massa ovissnade rosor att titta på.
Och så är det helt perfekt ljus att fotografera vossar i. Enda problemet är att det finns ungefär jättemånga intressanta andra hundar ute, så jag hinner inte alltid ställa in fokus innan Frasse kliar iväg med svansen i vädret.
Fast då ska vi inte tala om Tingeling. När hon äntligen sitter ner, så tittar hon bort. Och när man säger hennes namn tar hon sats och formligen dyker på mig. Så det blev inga bilder på henne. Men en skarp på Frasse.
Hösten är riktigt trevlig. Men jag skulle inte säga nej till ett par snöflingor. Jag menar, det är ju trots allt november.

Sen är det bara ett litet jättestort problem. Jag har gått och blivit jätteledsen. Jag har ju nämligen Bell’s Palsy, vilket innebär att min högra ansiktshalva är förlamad. Jag kan varken le eller blinka. Men under de senaste fyra månaderna har jag faktiskt kunnat röra lite lite på högra mungipan, så jag har faktiskt nästan kunnat le symmetriskt. Jag har varit så himla glad och känt mig mycket mer självsäker än vanligt (när högerhalvan var helt förlamad). Och så igår blev höger halva helt förlamad igen. Så jag kan bara le med vänster halva. Det är så himla orättvist. Men det spelar ju liksom ingen roll hur orättvist det är, det finns inget jag kan göra åt det. Förutom att frossa i choklad då.

Advertisements

6 thoughts on “På promenad och lite trasig.”

  1. Du tar som ovanstående nämnde helt underbara bilder. Hade aldrig hört talas om Bell’s Palsey, och ja, så otroligt orättvist. Kan känseln komma tillbaka igen tror du?

  2. Hej hej! Du för väldigt länge sedan köpte du en sak till iPad så man kan direkt ladda över bilderna från kameran. Men vart kan man hitta en sån? Ska nämnligen köpa en sån till min iPad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s