Min farmor när hon var ung.

Jag sa ju att jag skulle berätta om mina ViewMasters. Jag har två stycken. En från när mamma var liten och en från min pappas morfar.
Den från min pappas morfar hittade jag på pappas vind för två veckor sedan. Eftersom pappa inte ville vänta med att ställa in lådan som den legat i så sa han irriterat att jag fick ta ViewMastern. Han ångrade sig ungefär tio sekunder senare då jag upphetsat ropar att det är bilder från Beilstein – den Tyska byn där en del av min släkt bor och driver hotel. Efter lite mer rotande bland bilderna upptäcker jag bilder på farmor, när hon är ungefär i min ålder. I 3D.
Epic.

Pappa ångrade djupt att han gav bort denna ovärderliga skatt till mig. Mohahahahahah.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s