Jag har köpt tre paket.

Två av dem är identiska. Ett av dem är till min fina kusin Fredrica och det andra är till mig. Själviskt, jag vet. Ahh, juletider …
Sen har jag köpt ett vitt paket med röda snören. Det är till Fredrica det med.
Det där är allt jag köpt i jul. Min mamma önskade sig inget och eftersom varje present jag någonsin gett till pappa på något sätt lyckats hamna längst in i någon av hans garderober så får han inget han heller. Han är den sortens människa som köper det han vill ha, så man kan nästan aldrig göra honom nöjd. Vilket är bra, för då kan jag köpa en massa saker till mig själv. Och det är ju alltid trevligt.

Ahh, dessa juletider.

Advertisements

2 thoughts on “Jag har köpt tre paket.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s