Hermès

Jag är ju lite smått jätteförtjust i ordning och reda och dyra saker.
Därför kunde jag ju bara inte låta bli att köpa …
… klisterlappar från Hermès.
Jättejättefint.

Advertisements

2 thoughts on “Hermès”

    1. Jag är inte vad jag skulle kalla rik precis, haha. Jag får studiebidraget (1050 kr) varje månad och utöver det kanske ett par tusen kronor om året. I somras sommarjobbade jag i Tyskland och tjänade en ganska stor summa som gick till en iMac och en MacBook. Men annars är väl min “hemlighet” att jag i princip aldrig köper godis, fikar eller köper andra småsaker som jag inte behöver. Jag sparar tills jag har råd med det jag vill ha, och då köper jag det. Sen är ju det här en blogg, jag visar ju bara det jag vill visa. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s