Duktiga jag

Idag har jag städat och dammsugit(!) och tvättat och plockat undan och missbrukat ordet och och varit allmänt superawesome. Jag har till och med orkat ringa Apples support för att klaga över den inbyggda minneskortsläsaren i min iMac, men det visade sig vara hårdvarufel. Dock lyckades jag med hjälp av internet och en tämligen trevlig tandpetare fixa felet själv. Det känns som att jag har en ny dator. Halleluja!

Nedan ser ni min urtjusiga hög handdukar, som under jag dagen tvättat.

Och här ser ni hemligheten bakom hur jag lyckades få den översta handduken (som egentligen är en turban) att ligga så fint. En fisk.
Nej, nu kallar vovvarna. Tingeling lever rövare i min (för första gången på veckor) helt nybäddade säng, så om jag inte går nu kommer jag tvingas sova i ett sandtag. Euw.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s