J’aime le chocolat. Je l’aime beaucoup.

Åh, jag har lyckats hitta papper med de namn som mina föräldrar funderade på att ge mig när jag var nyfödd. Jag har suttit och gapskrattat konstant i säkert en timme – några av namnen är så dumma att jag funderar på att byta föräldrar, haha. Nej, så illa är det inte, men nästan. För att lugna ner mig:
O’boy.
BAAM.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s