Tillkännagivande

Jag har fått specifika klagomål från min kära stalker Konungen angående den förfärliga tid det ibland tar att ladda min urtjusiga blogg. Om det nu är så att det råkar ta väldigt lång tid att ladda min blogg så beror det på a) du har sjukt segt internet, b) din dator är från stenåldern och väger mer än en strandad val eller c) min sida är så tung att den fyller hela bandbredden (IhavenoideawhatI’mtalkingabout). I just konungens fall är det de två första alternativen (mahahahhahahha) men för alla er andra så beror det alltså på att min blogg är så himla tung. Särskilt bakgrundsbilden, den är jättejättestor.

Men nu till någonting helt annat. BAAAM.Jej, jag fick 1.7 på högskoleprovet! Jag är jätteglad, för mitt mål var att få lika högt som pappa (1.6) och så fick jag 0.1 högre. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s