Mina topphemliga och allmänt JÄTTEVIKTIGA möten

Jag har varit hos doktorn och fått väldigt dåliga nyheter om min kropp. Jag vet inte om jag orkar berätta det för er. Kanske senare. Men det kommer förhoppningsvis ordna sig, unless you break it.

Men idag har jag i alla fall haft ett hemligt möte om ett spännande projekt. Jag ska ha möte igen i morgon och så på fredag, sen är det dags att fatta beslut! Åh, det ska bli så himla spännande. Jag kan inte vänta tills att jag får berätta för er! Men än så länge är det hemligt. Bla bla bla …

Jag har seriösa problem med bloggare som håller på så här, bara för att få uppmärksamhet. Men vet ni vad det bästa är? Att allt ovan stämmer in på mig. Förutom delen om att jag inte orkar berätta vad som hänt med mig. Jag berättar det om några dagar när jag har berättat det för mina vänner. De förtjänar liksom att få veta det från mig och inte härifrån. 🙂Sötaste nosen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s