Det ska nog gå bra.

Jag ska operera hjärtat, om mindre än en månad. Det är inget akut, men min kardiolog (hjärtdoktor) vill att operationen ska utföras innan jag blir vuxen, eftersom jag som barn får genomgå operationen i Lund. De är bland de bästa i världen på hjärtoperationer. Man får se på det positiva. 🙂 Dock stör jag mig något enormt på att jag säkert kommer få världens fulaste ärr. Jag som är så himla nöjd med mitt nuvarande ärr som knappt syns. Pappas stora oro är dock att jag inte ska kunna ta körkort i sommar på grund av detta. Meh.
Nu ska jag äta en Delicato-boll.

Advertisements

3 thoughts on “Det ska nog gå bra.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s