Säljer min lägenhet!

Min kära lilla Fredricafågel hade rätt, trots att jag höll mitt poker face när hon gissade. Jag ska flytta hemifrån i augusti, och även om jag kommer sakna min lilla pärla till lägenhet något alldeles enormt så ser jag verkligen fram emot det.

Visningar:
Söndag 1/7 kl 12:00-12:45
Måndag 2/7 kl 17:15-17:45 

Länk till Hemnet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s