Städar, packar och mumsar

Jag had just suttit på balkongen och ätit en jättegod smörgås gjord på  Gateaus aprikos- och hasselnötsbröd, pesto, parmesan, valnötter och flytande honung. Fast om jag ska vara ärlig hade jag faktiskt velat byta ut parmesanen mot  chèvre. Just sayin’.

Hur som helst håller jag nu på att vända upp och ner på hela lägenheten. Jag ska packa ner så mycket som möjligt nu, så jag slipper anstränga mig en massa efter hjärtoperationen. Det kommer vara en liten förhandsvisning på lägenheten i morgon, så jag kommer kaosa runt hela dagen, vilket på sätt och vis är skönt, för det får mig att inte tänka på operationen lika mycket.

._.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s