Je suis en vie

Jag kom hem från Lund igår eftermiddag. Nu vill jag äta en sådan här frukost, men det går inte, för vi har tillfälligt slut på bröd och blommor i vaser. 

Nutella- och banansmörgås, jag döööör.

Men det är ingen akut fara för mig, mamma är nämligen iväg och handlar just blommor och bröd. Fast blommorna är inte till mig, utan till en (tredje) privatvisning av lägenheten. Budgivningen är hur som helst i full gång, så jag är nöjd.

Angående hjärtoperationen så kommer jag inte skriva något om den (tror jag), men om det är någon som undrar något så är det bara att fråga. Basic info: jag bytte en klaff, då min gamla “förstördes” lite under min första operation (1996). Det här var min andra operation. Jag fick ingen mekanisk klaff, utan en biologisk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s