Gud vad konstigt väder det är just nu. Det regnar, är soligt, åskar, är regnigt igen … Det har ju till och med haglat!

Nu ska jag i alla fall teckna hemförsäkring och elleverantör. Jag blir inte riktigt klok på det här med el. Det finns hur många elleverantörer som helst i Sverige. Jag har i alla fall lyckats välja försäkringsbolag, men jag sitter fortfarande och kliar mig i huvudet över elen. Men det ska nog ordna sig. Det gör det ju alltid.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s