Tre klänningar och en jacka.

Idag har jag varit på stan. Jag kom hem med lite saker.

En mörkblå jacka.

En trevlig klänning.

En klänning med paljetter i tusental.

Kortärmad klänning från Zara Kids.

Advertisements

10 thoughts on “Tre klänningar och en jacka.”

    1. Jag minns inte riktigt, men 600-700 ungefär tror jag. Eller så var den billigare. Mamma köpte den till mig så jag har inte riktigt koll. 🙂

  1. Hej! Jag vet att det är en konstig fråga, men vill du sälja jackan? jag har letat överallt efter denna jacka och blev så glad när jag såg att du hade en sån. Så finns det något jag kan göra för att få köpa den? Hör gärna av dig! Jätte tacksam för svar till min blogg helst 🙂

    1. Det är ingen konstig fråga 🙂 jag har själv gjort samma sak ibland. Tyvärr tycker jag om jackan väldigt mycket, så jag planerar inte att sälja den. Dock ska jag komma ihåg dig om jag ändrar mig.

    2. Hej Vilhelmina! Vet inte ifall du fortfarande är intresserad av denna jacka från zara, men jag tänkte sälja min. Den är använd en gång! Du kan väl skicka ett mail till elinklader@live.se om di är intresserad 🙂
      Med vänlig hälsning, Elin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s