New in

Nathalie Schuterman Baby and Child ska ju stänga den här veckan, så de REA:r ut allt till löjligt låga priser. Eftersom jag inte börjar förrän tjugo över tolv på måndagar tog jag en sväng förbi där igår innan skolan, och lyckades självklart gå därifrån med en något lättare plånbok. Det är faktiskt ganska deprimerade att se hur mycket pengar jag har spenderat senaste månaden, men det mesta har i alla fall gått till möbler och annat fix till lägenheten.

I alla fall. Klänning, Simonetta, 595 kronor (har kostat 2995 kronor).

Och – som jag tar velat skaffa ända sedan jag växte ur min gamla från ZARA – en trenchcoat. Bonpoint, 595 kronor (ingen aning om vad den kostade innan, kanske en kvadriljon?). Färgen ser ojämn ut på bilden, men det beror på att ljuset från fönstret lyser lite dåligt. Jag ska klaga på Gud när jag har tid.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s