Köar till iPhone 5

Som den obeskrivliga nörd jag är sitter jag just nu och köar till iPhone 5. Jag har suttit i snart tio timmar (kom hit strax före elva igår kväll). Jag har under min tid här på Kungsgatan blivit tagen för en uteliggare, bjudit en hemlös på Marabou, försökt förklara för folk vad jag håller på med … Klockan fem kom i alla fall tre roliga killar, så nu är jag inte ensam längre. 20120927-090513.jpg20120927-090621.jpg

Advertisements

One thought on “Köar till iPhone 5”

  1. Hej!

    Grymt kul att se att du är först i kön! Hoppas du får en fantastisk dag, nu peppar vi! 🙂

    Om du har Twitter kan du följa oss på @telia_service, alternativt hashtagen #TeliaiPhone5Kö (samma hashtag på Instagram). Vi kommer även hålla er alla uppdaterade via vår blogg ikväll: http://blogg.telia.se/smartarevardag/

    Hälsningar,
    Marielle Ceken, Informationsansvarig, Telia Kundrelationer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s