iPhone 5 // Black Slate

Det är dags att visa min nya bebis, eller iPhone 5 om ni hellre vill kalla den så. När jag kom hem i går natt var jag alldeles för skakis och utmattad (mer om det sen).

I alla fall. Kartongen. Den är något större än 4:ans, dels på grund av att telefonen är högre, dels på grund av de nya hörlurarna (eller som Apple kallar dem – EarPods) kommer i en liten plastask som tar en del plats.

Den största skillnaden för mig var inte den nya, större skärmen utan det faktum att iPhone 5 är en otroligt lätt telefon. Trots att den bara är knappt 20 procent lättare än min iPhone 4 är skillnaden enorm.

När vi ändå pratar om skärmen kan jag faktiskt passa på att säga att min gamla iPhone redan känns liten och iHoptryckt (haha, jag skrev så där av misstag, snacka om iPhone-skadad).

Det svarta aluminiumet på baksidan och kanterna är riktigt snyggt. Det ger en exklusiv känsla. Och nej, jag har inte fått några “scuff-marks” eller repor. Telefonen leverarades helt felfri.
Den nya Lightning-kabeln känns nästan olagligt liten. Det enda irriterande med bytet är att jag just nu bara har en kabel att ladda och synkronisera telefonen med. Förut hade jag liksom fyra-fem kablar från olika årgångar som drällde runt här hemma.
De nya hörlurarna har mötts av både positiva och negativa reaktioner. För mig fungerar de bra, de sitter på plats och stänger ut ljudet omkring. I vilket fall är de betydligt bättre än de gamla, som jag ändå tyckte om jättemycket, trots att i princip alla andra hatade dem.

That’s for now. Nu ska jag på trädgårdsfest här i huset.

Advertisements

One thought on “iPhone 5 // Black Slate”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s