#teliaiphone5kö

Här är de instagrambilder från köandet som jag inte har lagt upp. Jag hade supersegt internet och lågt batteri under köandet, annars hade jag bloggat på plats. Och som sagt var jag dödstrött när jag kom hem. Jag hade gått upp klockan sju på onsdagen, varit i skolan, sen åkt till mina kusiner på Lidingö för att hämta mitt paraply som jag glömt där, sen åkte jag hem och gjorde i ordning allt innan jag vid halv elva åkte till Kungsgatan, bärandes på en jävla stol. Väl där lyckades jag väl halvsova under två timmar, men det var lite svårt eftersom folk tyckte synd om mig och trodde att jag var hemlös. Ni skulle sett de fulla små Stureplans-bratsens ömkansfulla blickar. Vissa verkade till och med beredda  att låta mig sova hemma på deras soffa. Det ironiska är att de verkade tycka mer synd om mig när jag förklarade varför jag var där. Dock verkade det snarare bero på att de ansåg mig vara korkad.

Hur som helst kom tre glada killar vid fem-tiden. Och då var jag inte ensam längre, utan kunde pipa iväg på toaletten. Smart som jag var hade jag inte druckit sedan lunchen på onsdagen, så jag led inte av något akut toalettproblem. 🙂

Strax efter att butiken öppnade (alltså när jag suttit i tolv timmar) bjöd de mig och mina tre medköande på goda smörgåsar och kaffe.

Några timmar senare, när kön bestod av kanske tio personer började de lasta ur saker inför kvällens event.

Till en början satt vi och köade under taket, men sen fick vi flytta ut på gatan när de började göra i ordning saker och ting. De lade ut en lång, lila matta som vi satte våra stolar på.

Som tur var behövde vi inte använda paraplyerna.
Stämningen blev bättre och bättre framåt kvällen.
De satte upp en massa ballonger och värmelampor.
Det var så himla fint ordnat.

Sen delades kö-mössorna ut, jag fick nummer ett så klart.
Jag gick iväg för att köpa lite mat på McDonald’s, och när jag kom tillbaka hade de delat ut goodiebags.
Vi fick en lurvig lila jacka, touch-vantar, ett äpple (haha), vatten och en kexchoklad.
Telia hade till och med tryck upp en sådan här stor skylt som de satte ut när någon gick ur kön ett tag.
Det hela var en fröjd för ögat. Hahahahaha.
Det delades ut Red Bull, vilket nog var bra, eftersom jag inte hade sovit under natten.
Vi som var först 🙂
En liten avskedsbild när vi kom ner i tunnelbanan.
Väl hemma och dockad.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s