sparkle

Självklart kunde jag inte hålla mig från att vifta med spaden igår när jag var på Bukowskis med mamma. Allt gick så fort, och plötsligt hade jag ropat hem en sak för 3000 kronor. Sen tillkommer slagavgift och provision, så allt som allt var jag drygt 3700 kronor fattigare när jag gick där ifrån. Jaja, värre saker har hänt.

Jag var tvungen att gå dit för att mamma hade mina reservnycklar, och jag hade inte ens tänkt stanna, haha. Här kommer i alla fall en liten teaser. 

Glittrigt värre!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s