Matthew Williamson

Voilá! Här är klänningen som jag köpte igår. Den är av märket Matthew Williams och den hängde ungefär två meter från där jag satt, för att riktigt tortera mig med sin skönhet. Självklart hade jag inget val, utan var tvungen att köpa den för pengar som jag nästan inte har. Det blir att leva på vatten och havre resten av månaden. Men det gör inget, because it’s sparkling!

Advertisements

4 thoughts on “Matthew Williamson”

  1. Det var en väldigt fin klänning måste jag säga! Hade ingen aning om att man även kunde köpa kläder på Bukowskis

  2. Finns det provhyttar där då också eller tvingas man ropa “grisen i säcken”?

    Vore kul att gå dit någon gång och se hur det ser ut. Har bara sett på TV tidigare…

    1. De har visningar några veckor innan själva auktionen där man kan prova kläderna. Jag gick dock inte dit eftersom jag inte riktigt hade planerat att gå på auktionen, så jag köpte grisen i säcken. Dock står måtten i katalogen och på hemsidan, så detgår att köpa utan att prova. Klänningen jag köpte är egentligen för stor, men jag bryr mig inte särskilt mycket. Just den modellen brukar ändå fungera trots att den är stor. Och mo det inte fungerar är det bara att lämna in den nästa gång de har auktion. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s