#kakao

Jag har inget godis eller sockrigt hemma hos mig. Jag har inte ens mjölk till O’boy. Så jag tvingas ta till extrema metoder och tillaga chokladbollsgegga att trycka i mig. Vissa är det allt synd om … 20121015-230836.jpg

Advertisements

5 thoughts on “#kakao”

    1. Nä, idag har jag faktiskt släpat mig hem till mamma, för att få mat eftersom jag är lite sjuk och inte orkar själv. Men det finns alltid energi till något sockrigt! 😉

  1. Brukar själv äta en del onyttigheter när man är sjuk.. Egentligen bör man nog undvika det då man lätt kan lägga på sig lite när man samtidigt rör på sig lite, men lite slinker det alltid ner. Hehe 🙂

  2. Du ser ju så “snärt” och slank ut och har råd med lite extra kalorier ändå 🙂 Sen verkar du ju vara ute en del i naturen och med hunden och får kanske lite motion ändå. Själv kom jag precis från gymmet…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s