Marie Antoinette

20121101-133041.jpgIgår var jag ute och härjade iklädd denna klänning. Jag sydde den lite spontant, för jag ville inte gå ut som jokern, och min “riktiga” Marie Antoinette-klänning är allt för fin för att festa i.

Det var faktiskt första gången jag var ute, trots att jag fyllde 18 i augusti. Det jag kommit fram till efter den här upplevelsen är att Stureplan är en sandlåda för nyblivna 18-åringar (typ Elverket 2.0), att allt för många ur min före detta bekantskapskrets hänger där samt att drinkarna är dyra och långt ifrån lika goda som de jag gör själv. Nej, jag föredrar en middag hemma med en massa vänner före en kväll ute.

Advertisements

2 thoughts on “Marie Antoinette”

  1. Om du vill ha goda drinkar kan jag tipsa om Story Hotel & Bar på Riddargatan. Jag och min kompis (Frida Sääf som jag tror du känner till) brukar gå dit. På fredagar och lördagar är det dock 23 års gräns men annars är det fritt fram. Fantastisk miljö att bara sitt och hänga i.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s