Sveriges bästa cheesecake

När jag fyllde år i augusti ville jag ha cheesecake på mitt kalas. But not any old cheesecake would do. It had to be special. And so I begun my journey. I started one evening by putting on my most comfortable clothes before seating myself in front of my computer. I grabbed the mouse and moved it with gentle firmness toward the Safari logo. I clicked it. I typed three key keywords into the Google search field: cheesecake, ugn (swedish for oven) and Philadelphia. It was of great importance that I would find a recipe containing each and one of these words. And so, after an infinite amount of tears, blood, and bounces, I stumbled upon this.
Saxat från Faschings eskapader.

Sveriges Bästa Cheesecake

Cheesecake är något väldigt speciellt ska ni veta. Inte nog med att det är den godaste dessert som någonsin uppfunnits, för mig kommer den även högt upp på listor som bästa förrätt, huvudrätt, snack, frukost, vickning och sällskap till Sauternes. Jag skulle kunna vara sambo med en Cheesecake när jag tänker efter.

Men det finns regler kring produktion och konsumtion av cheesecake, viktiga regler:

1. Cheesecake får aldrig tillverkas genom att man …

För den fängslande fortsättningen, klicka här.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s