Got a license to drink. (Hahaha, världens sämsta pun.)

Som ni redan vet så avnjöt jag under nyår James Bonds favoritchampagne, Bollinger. Mycket lyxigt. Den flögs in speciellt för mig från London, bara dagar innan nyårsafton. Väldigt dramatiskt alltihop. Till champagnen serverades en trerättersmiddag (eller var det sju? Som ni kan se fanns det ammunition nog för en riktig minneslucka …) bestående av honungsmelon med parmaskinka, utsökt hästfilé från Hötorgshallen med potatisgratäng och till efterrätt vaniljglass med hallon. Sen kan det ju som sagt ha slunkit in ytterligare några rätter här och där.

Tolvslaget firades vid Strömbron mitt emot kungliga slottet och champagnen flödade. När vi var färdiga vaskade vi glasen i vattnet och sen [hemligstämplat].

nyår parmaskinka melon honungsmelon bollinger brut champagne middag förrätt bollinger brut champagne nyår middag efterrätt vaniljglass glass hallon

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s