Snart så

Lite dumt det här. När ni inte kommenterar orkar jag inte blogga. Och bär jag inte bloggar finns det inget att kommentera. Vi är i ett moment 22. Vem vågar börja? För att trigga er kan jag säga att jag håller på att bli klar med en väldigt fin klänning jag håller på att sy. Ni vill väl se den när den är klar?
20130131-180439.jpg

Advertisements

2 thoughts on “Snart så”

    1. Ja, det är det. Toppen, ett nytt inlägg kommer upp inom några minuter, dock inte om klänningen, då den inte är klar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s