Chai Masala

tehuset java masala tea indiskt te chai indian tea masala tea indian tea indiskt te chai tehuset java kardemumma Ogo Juwel Tee no 27 tea teburk te burk plåt plåtburk

Jag blev alldeles otroligt sugen på chai-te, så jag gick och köpte en påse på Tehuset Java. De hade tre sorter. Den första påminde mig om Indien, så den ville jag inte ha. Den andra gjorde inget större intryck på mig. Men den tredje sorten tände genast en gnista inom mig, för det var sådant te som jag drack till frukosten i Pokhara i Nepal, medan solen höll på att gå upp över Himalayas toppar. Mycket fint minne om jag får säga det själv.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s